1. kantoorruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Kantoorruimte te huur Amsterdam

Bent u op zoek naar een kantoorruimte te huur Amsterdam? We helpen u graag met een divers aanbod aan kantoorruimtes in Amsterdam of omgeving. Woont of werkt u uw gehele carrière in hoofdstad Amsterdam? Maakt u een switch naar een eigen bedrijf of heeft u al jaren een onderneming? Start u juist recent een onderneming? Uw zoektocht naar een kantoorruimte te huur in Amsterdam is zojuist begonnen. Uw kantoorruimte in Amsterdam kan aan diverse kenmerken voldoen. Het is maar net waar uw wensen en eisen liggen. De hoofdstad van ons land heeft immers ook ontzettend veel te bieden. Bent u al bekend in Amsterdam en heeft u een bepaalde wijk in gedachten voor uw kantoorruimte? Kies voor o.a. Noord, Plantage, Rivierbuurt, Oostelijk Havengebied, Zuid, Bos en Lommer, Bijlmer, IJsburg, Jordaan, Staatsliedenbuurt, Oud-West, Oost en de Pijp. Stuk voor stuk bruisende delen van de sfeervolle en vooral historische stad. Jaarlijks bezoeken vele toeristen onze hoofdstad en dit zorgt voor veel bedrijvigheid. Maar niet alleen de toeristen zorgen voor bestaande zaken. Amsterdam is enorm goed bereikbaar per trein, boot en natuurlijk met de auto. En natuurlijk bezoeken de vele internationale gasten ons via luchthaven Schiphol. Ideaal voor internationaal zaken doen. De verschillende vervoersmogelijkheden zijn prettig voor uw onderneming. Uw kantoorruimte te huur Amsterdam kan zich zo dichtbij het station, snelweg of haven vestigen. Wellicht kunt u uw business een extra boost geven. Bekijk onderstaand snel de verschillende kantoorruimtes in Amsterdam.

  • Objecten in Amsterdam

  • *
   Zekeringsstraat 43, 1014BV Amsterdam
   Oppervlakte: 0 m2, Vanaf 268,13
   Werkruimte te huur vanaf € 268,13 per maand
  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Kantoorruimte te huur in Amsterdam en omgeving

Bent u op zoek naar een kantoorruimte te huur Amsterdam? De hoofdstad van ons land kan als een magneet op ondernemers werken. Vele grote bedrijven hebben immers al de weg naar een kantoorruimte in Amsterdam gevonden en zijn druk bezig om hun business te laten groeien. Gaat u groter ondernemen? Wilt u een onderneming starten in Amsterdam? In alle gevallen is een kantoorruimte huren in Amsterdam een perfecte optie. Afhankelijk van uw budget kunt u kijken naar de verschillende beschikbare mogelijkheden. Met diverse bedrijventerreinen heeft u ook weer voldoende keuze. Heeft uw voorkeur voor een kantoorruimte op 1 van de industrieterreinen die Amsterdam rijk is? Met Cruquius, Business Park Amsterdam Osdorp, Sloterdijk en Amstel Business Park Zuid heeft Amsterdam voldoende aanbod. Ontwijkt u liever de grote stad en kijkt u graag iets verder in de regio? Bekijk dan ook eens Aalsmeer, Zaanstad, Huizen en Amstelveen. Stuk voor stuk zijn dit steden met hun eigen mogelijkheden. Vaak goed bereikbaar per auto en wellicht iets beter betaalbaar in vergelijking met kantoorruimte huren in Amsterdam. We hopen u goed op weg te kunnen helpen met een divers aanbod aan kantoorruimte in Amsterdam.