1. kantoorruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Kantoorruimte te huur Eindhoven

Bent u op zoek naar een kantoorruimte te huur Eindhoven? We presenteren u graag een divers aanbod aan beschikbare kantoorruimte in Eindhoven en omgeving. Eindhoven heeft als bijnaam ook wel de lichtstad. Wie Eindhoven zegt denkt aan technologie, Philips, PSV, Eindhoven Airport en de vele grote bedrijven die nationaal en internationaal grote impact maken. De regio Eindhoven bruist enorm en groeit hard door. Ook voor ondernemers is het een broedplaats van creativiteit, ontwikkeling en technologie. Het is daarom alleen maar goed dat u als ondernemer een kantoorruimte te huur in Eindhoven zoekt. U gaat een steentje bijdragen aan de regio en dat zal alleen maar worden aangemoedigd. Als startende ondernemer, een jonge ondernemer, een ondernemer die al wat langer bezig is of een gevestigde naam. In alle opzichten is een start en/of groei belangrijk. Gaat u de huidige kantoorruimte verlaten? Verhuist u juist naar Eindhoven of ligt er een andere reden ten grondslag van uw zoektocht naar een kantoorruimte te huur in Eindhoven? Heeft u zelf al een idee in welk gedeelte u op zoek bent? Richt u zich op een bepaalde doelgroep of is budget en/of ligging juist enorm van belang? Met wijken als Stratum, Tongelre, Woensel, Strijp, Gestel en o.a. Centrum is er ruime keuze. Maak een inventarisatie van uw wensen en maak een goede keuze. We helpen u graag op weg met het presenteren van beschikbare kantoorruimte te huur opties in Eindhoven en omgeving.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Kantoorruimte te huur in Eindhoven of omgeving

Er zijn diverse kenmerken die belangrijk kunnen zijn bij uw zoektocht naar een kantoorruimte te huur in Eindhoven of omgeving. Bereikbaarheid is hierbij een vaak cruciale pijler. Eindhoven heeft met de ligging aan de A2 een hele goede verbinding met de rest van Nederland. Tel daarbij het centraal station met intercity verbinding en het vliegveld op en je hebt een perfecte mix voor (inter)nationaal zaken doen. Ook het openbaar vervoer per bus is in de stad goed geregeld. Reis in korte tijd van hartje centrum naar het vliegveld en pak daar je vlucht. Ideaal wanneer je ook zaken gaat doen over de grens. Maar ook als je net startende bent of al wat personeel in dienst hebt zul je zien dat deze reisopties van meerwaarde kunnen zijn. Eindhoven is ingericht op snel reizen en stelt iedereen zo in staat om efficiënt van a naar b te gaan. Ook de verschillende industrieterreinen die de stad rijk is hebben goede verbinding. Bent u juist op zoek naar een kantoorruimte met opslagruimte te huur in Eindhoven? Bekijk eens of er objecten beschikbaar zijn op industrieterrein De Kade, Esp of de Hurk? Wellicht dat het huren van een kantoor hier ook nieuwe deuren zal openen. Kijkt u liever ook buiten Eindhoven zelf? Weet dan dat ook de omgeving van Eindhoven veel te bieden beeft. Een kantoorruimte in de natuur, in een andere stad of juist in een dorp? De regio van Eindhoven heeft alles. Kies voor een kantoorruimte te huur in Helmond, Deurne of Best. Deze steden hebben elk een eigen treinstation. Kies voor de schoonheid van Waalre, Valkenswaard, Veldhoven of Geldrop. De mogelijkheden zijn enorm divers. Bekijk daarom snel de verschillende objecten voor een passende kantoorruimte.