1.  
€ 22,500 p/jaar

Te huur: Kantoorruimte Kerkstraat 19-C te UtrechtTe huur

Kerkstraat 19-C, 3581 RA Utrecht

Overzicht

Kantoorpand
130 m2
€ 22,500 p/jaar
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Het betreft hier een creatieve kantoorruimte, bestaande uit 2 (twee) bouwlagen, gelegen op de begane grond en een entresol (dicht middels een glazen wand) staande en gelegen aan de Kerkstraat 19C in het centrum van Utrecht. Bij het object behoren 2 (twee) parkeerplaatsen. De ruimte is nu in gebruik als sportschool, maar kan voor vele doeleinden worden gebruikt.

 

Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 130 m² verdeeld over de begane grond en een entresol. Het bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan het genoemde metrage. De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen: - huidige linoleum vloerbedekking; - huidig zonnescherm aan de voorzijde; Evaluation Warning : The document was created with Spire.PDF for .NET. - huidige pantry voorzien van spoelbak; - toilet begane grond en entresol; - huidige airco-unit; - entresol met glazen wand; - doucheruimte op de verdieping; - centrale verwarming; - huidige te openen luchtkoepel voorzien van lichtwering; - gestuukte wanden. De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

 

Over de omgeving

De Kerkstraat is een zijstraat van de Nachtegaalstraat welke is gelegen aan de rand van het centrum met directe verbindingen naar de in- en uitvalswegen. Tevens zijn op loopafstand leuke winkels en diverse horecagelegenheden aan de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat gelegen. Samen vormen zij de verbinding tussen Utrecht-Oost en het centrum van de stad en gemakkelijk bereikbaar via de Waterlinieweg, Berekuil en de Museumlaan. Hierdoor zijn rijkswegen A27, A28 en A12 op enkele autominuten bereikbaar. Openbaar vervoer Het kantoorpand is eveneens uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer middels diverse bushaltes, welke op loopafstand zijn gelegen. De reistijd per stadsbus naar Utrecht CS bedraagt circa 5 minuten.

Details

Prijs:€ 22,500 p/jaar
Ja, ik wil meer informatie over dit object
  1. *
  2. Bericht*
  3. *
  4.  
  5.  

Locatie

Adres:Kerkstraat 19-C
Postcode:3581 RA
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

  1. Vastgoed Anno Nu 2023

     

    Some invisible text