1.  
€ 1875 p/mnd ex BTW

Te huur: karakteristiek winkelpandje Teteringenstraat 42 te BredaTe koop & te huur

Teteringenstraat 42, 4817 MP Breda

Overzicht

winkelpand
Divers
€ 1875 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Aangeboden wordt een mooi karakteristiek winkelpandje met veel gevelbreedte en ramen. Gelegen aan de aanrij/loopstraat vanaf de noordzijde van de stad naar de binnenstad; de Teteringenstraat. Een straat met een aantal specifieke winkels en woningen.
Met het oostelijk deel van het Stationskwartier en ten westen van het Brabantpark is er een behoorlijk verzorgingsgebied.

Circa 105 m2 oppervlakte met systeem plafond , ca 2,5 meter. Verdeeld over twee grotere ruimtes, een panty en wc deel, een halletje en een behoorde trapkast. Het pand beschikt over diverse ingangen.

De planlocatie heeft de functieaanduiding ‘dienstverlening’. De gronden met de functieaanduiding ’dienstverlening’ zijn bestemd voor dienstverlening en kantoor.
Onder het begrip dienstverlening wordt verstaan: bedrijf of instelling waarvan de werkzaamheden bestaan uit het bedrijfsmatig verlenen van diensten, waarbij het publiek rechtstreeks (al dan niet via een balie) te woord wordt gestaan en geholpen, waaronder zijn begrepen kapperszaak, schoonheidsinstituut, fotostudio, bank, postkantoor, gemeentehuis, reisbureau en naar aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen, met uitzondering van een garagebedrijf, een seksinrichting en een belwinkel;
Onder het begrip kantoor wordt verstaan: een gebouw ten behoeve van een bedrijf of instelling waarvan de werkzaamheden bestaan uit het bedrijfsmatig verlenen van diensten waarbij het publiek niet of slechts in ondergeschikte mate rechtstreeks te woord wordt gestaan en geholpen;

Bij vragen of uw activiteiten passen, neem contact op met de gemeente Breda.

Aan de Teteringenstraat en de Loopschansstraat zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig, waarvoor overdag betaald moet worden.

 

Beschikbaar per direct

 

Huurprijs: €1875,- per maand exclusief btw

Ja, ik wil meer informatie over dit object
  1. *
  2. Bericht*
  3. *
  4.  
  5.  

Locatie

Adres:Teteringenstraat 42
Postcode:4817 MP
Plaats:Breda
Provincie:Noord-Brabant

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

  1. Vastgoed Anno Nu 2023

     

    Some invisible text