1.  
€ 510 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte in Delft WhiteparkTe huur

Poortweg 4, 2612 PA Delft
 • Gebouw Poortweg Delft
 • Balie Poortweg Delft
 • Kantoor Poortweg Delft
 • Kantoor Poortweg Delft
 • Loungeruimte Poortweg Delft
 • Keuken Poortweg Delft
 • Vergaderruimte Poortweg Delft
 • Kantoor Poortweg Delft

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 510 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Gelegen aan snelweg de A13 is de perfecte kantoorlocatie Whitepark te vinden. Een kantoorruimte in Whitepark Delft die u helpt bij uw ambities.

 

Over deze locatie

Wanneer u op zoek bent naar een passende kantoorruimte kunt u op deze locatie goed terecht. De goed ingerichte moderne kantoren geven u voldoende inspiratie voor een prettige werkdag. Grote ramen, groene omgeving, lichte afwerking en een overvloed van daglicht maken het een ideale omgeving. Een optimale plaats om te groeien. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 170 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 23 privékantoren

- 13 coworkingplekken

- 1 vergaderruimte

 

Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Bereikbaarheid: 

Mede door de goede ligging aan de snelweg is de bereikbaarheid per auto ideaal (voldoende parkeergelegenheid beschikbaar). Vanaf station Delft bent u ook in 15 minuten bij Whitepark met het openbaar vervoer. Ook het centrum van de stad is dus zeer goed bereikbaar en geeft u de mogelijkheid om dit te combineren met uw werkdag en/of afspraken. Het ervaren en zeer professionele team staat klaar voor vragen van u of uw gasten. Bekijk overige objecten op kantoorruimte huren Delft. Meer informatie over de mogelijkheden? Laat u vrijblijvend informeren.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Poortweg 4
Postcode:2612 PA
Plaats:Delft
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text