1.  
€ 990 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Amsterdam WTC, H-TorenTe huur

Zuidplein 36, 1077 XV Amsterdam
 • Vergaderruimte Zuidplein Amsterdam
 • Kantoor Zuidplein Amsterdam
 • Ontvangstruimte Zuidplein Amsterdam
 • Kantoor Zuidplein Amsterdam
 • Kantoor Zuidplein Amsterdam
 • Loungeruimte Zuidplein Amsterdam
 • Kantoor Zuidplein Amsterdam

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 990 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Bent u op zoek naar een kantoorruimte op een bijzondere locatie met een lange geschiedenis? Dan is een kantoorruimte huren in Amsterdam World Trade Centre echt een aanrader voor u! De kantoren bevinden zich op de vierde, vijfde en achtste verdieping van de WTC toren. De kantoorruimtes zijn praktisch ingericht en hebben een ruime hoeveelheid natuurlijk licht door ramen die reiken tot de grond. Het is een prachtig gebouw, dat op het dak vooral bestaat uit glas en staal. Daarnaast heeft het een ronde gevel en een groot portiek. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 330 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 67 privékantoren

- 43 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Het WTC is uitstekend bereikbaar via het gelijknamige treinstation en ligt ook vlakbij de snelweg A10 voor wie het gebouw met de auto wil bereiken. Naast mooie kantoren en een prachtig gebouw met zakelijke geschiedenis, biedt het WTC ook nog uitstekende aanvullende voorzieningen zoals bijvoorbeeld conferentiecentrum en een aantal winkels in het hogere segment.

 

Ziet u uzelf hier wel vestigen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bekijk overige objecten op kantoorruimte te huur Amsterdam.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Zuidplein 36
Postcode:1077 XV
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text