1.  
Op aanvraag

Te huur: kantoorruimte WTC Schiphol AmsterdamTe huur

Schiphol Boulevard 127, 1118 BG Schiphol
Aangeboden door: Vastgoed Anno Nu

 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  
*

Omschrijving

Met een kantoorruimte op WTC Schiphol heeft u echt een office met een view. Kantoorruimte huren in WTC Schiphol is dan ook een van de meest aantrekkelijke opties voor organisaties die op zoek zijn naar plek dichtbij de luchthaven. Deze fantastische locatie is slechts op 5 minuten afstand van de aankomst- en vertrekhal van Schiphol. Dit maakt het bijzonder interessant voor internationale organisaties, organisaties met veel bezoek aan en van het buitenland of mensen die afhankelijk zijn van het Openbaar Vervoer. In het laatste geval is het noemenswaardig om aan te halen dat de reistijd tussen Breda en Schiphol 52 minuten is met de internationale trein. Hierdoor is een kantoorruimte huren in WTC Schiphol voor een zeer breed publiek toegankelijk.

Ook op de locatie WTC Schiphol is er keuze uit verschillende moderne kantoorstijlen. Zo zijn alle kantoren gemeubileerd, voorzien van internet en kunt u kiezen of u een kantoor wilt met of zonder uitzicht. Alles is mogelijk. Bij eventuele groei is het mogelijk om de kantoorruimte in WTC Schiphol gemakkelijk op te schalen. U betaalt bovendien alleen wanneer de ruimte benodigd is. Verder is het kantoor voorzien van een professionele receptie met receptioniste en kunt u gebruik maken van de postservice. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen. Andere objecten bekijken? Bezoek de kantoorruimte huren Amsterdam pagina. 

Foto's

Locatie

Schiphol Boulevard 127, 1118 BG Schiphol

Contact

Objecten in de omgeving

 1. Provincie
 2. Plaats
 3. Type
 4. Huur / koop
 5. Min. oppervlak
 6. Max. oppervlak
 7. Zoekwoord
 8.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.