1.  
€ 420 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte in Secoya Papendorp UtrechtTe huur

Papendorpseweg 99, 3528 BJ Utrecht
 • Kantoorruimte te huur Secoya Papendorp Utrecht
 • Vergaderruimte Secoya Papendorp Utrecht
 • Grote vergaderruimte Secoya Papendorp Utrecht
 • Kantoorruimte
 • Grote Kantoorruimte
 • Keukentje
 • Kantoor
 • Kantoorruimte
 • Grote kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 420 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

De kantoorruimtes in dit modern ingerichte business center in Utrecht Papendorp op de Secoya Campus hebben een kleurrijke uitstraling en bieden veel lichtinval zodat uw personeel productieve werkdagen heeft. De frisse en lichte kantoren worden met zeer snel internet en moderne kantoormeubels verhuurd en er bestaat de mogelijkheid om van een groot aanbod aan vergaderzalen gebruik te maken. Bovendien is het eenvoudig mogelijk uw ruimte te vergroten als u daar vanwege personeelsuitbreiding behoefte aan heeft. Al deze mogelijkheden zullen er toe bijdragen dat u samen met uw personeel het beste uit uw bedrijf zult halen om succesvol te zijn.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 111 privékantoren

- 11 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Secoya Campus in Papendorp heeft al eens de prestigieuze architectuurprijs, de Rietveldprijs gewonnen vanwege de combinatie van stedelijke structuur en landelijk karakter gecombineerd met sport, horeca en kinderopvang verspreid tussen de kantoren. Mede hierdoor zijn er meerdere hotels en restaurants op loopafstand van de kantoren te vinden. Uw bezoekers en klanten zullen zich op hun gemak voelen in de goed verzorgde groene omgeving waar deze kantoorruimte te vinden is. De Secoya Campus ligt aan het knooppunt van de rijkswegen A12 en A2 en er is voldoende afgesloten parkeerterrein beschikbaar. Vanaf Utrecht CS duurt de reis slechts 15 minuten per openbaar vervoer. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 140 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Bekijk het overige kantoorruimte Utrecht huren aanbod of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Papendorpseweg 99
Postcode:3528 BJ
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text