1.  
€ 480 p/mnd ex BTW

Te huur: Kantoorruimte huren in Kronenburg AmstelveenTe huur

Bavincklaan 7, 1183 AT Amstelveen
 • Buitenaanzicht
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Vergaderruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 480 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over de locatie 

Het imposante business centre Kronenburg met haar minimalistische en moderne stijl biedt lichte kantoorruimte door de glazen voorpui die enorme lichtinval geeft. Strakke vormgeving, slanke vormen en een design-atrium toegang maken van het geheel een goed doordachte Hollandse constructie. Het gebouw biedt kantoorruimte, vergaderzalen en ruime coworking ruimtes die geheel ingericht en uitgerust zijn en beschikbaar zijn per dag, week of voor zolang u wilt. En als uw onderneming groeit, kunt u hier eenvoudig uw kantoorruimte mee laten groeien, er zijn altijd extra ruimte en kantoormeubels beschikbaar. Bovendien kan de bemande receptie uw klanten verwelkomen, uw telefoon beantwoorden en eventueel uw post doorsturen. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 160 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 117 privékantoren

- 48 coworkingplekken 

- 2 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Direct naast dit business centre staat een hotel en het gebied rondom het gebouw staat bekend vanwege de verscheidenheid aan winkels en uitmuntende restaurants. U kunt dankzij al deze faciliteiten dus prima netwerken of lunchen met uw klanten en andere ondernemers uit de buurt. Het gebouw staat midden in Amstelveen tussen de belangrijke snelwegen A2, A9 en A10, en binnen vijf minuten is metrostation Kronenburg lopend te bereiken. Genieten van cultuur en sport is uiteraard ook mogelijk in het nabij gelegen VU waar cultuurcentrum Griffioen en een sportcentrum te vinden zijn. 

 

Overige objecten bekijken in de regio? Bezoek de kantoorruimte huren Amsterdam pagina.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Bavincklaan 7
Postcode:1183 AT
Plaats:Amstelveen
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text