1.  
€ 990 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Transpolis HoofddorpTe huur

Polarisavenue 1, 2132 JH Hoofddorp
 • Kantoorruimte te huur in Transpolis Hoofddorp
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kleine vergaderruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Ruime vergaderruimte
 • Spreekruimte
 • Spreekruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 990 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Dit prachtige ronde gebouw is omringd door een grote waterpartij en zodra u binnenstapt ziet u dat er door de grote ramen en veel lichtinval een warme en prettige werksfeer hangt. Het Transpolis business centre in Hoofddorp ligt direct naast Luchthaven Schiphol waardoor u voor internationale klanten uitstekend bereikbaar bent. U heeft de mogelijkheid aan een schare van mogelijkheden, zo kunt u een vergaderruimte die precies bij u past huren voor zolang als nodig of u kunt gebruik maken van de optie op een privé kantoor te huren. En mocht u ruimte zoeken voor uw medewerkers zodat zij op deze locatie kunnen coworkingen dan is dat ook mogelijk. De complete ondersteuning, van het vakkundig receptie team tot de complete kantoor uitrusting met supersnel internet draagt bij aan een hoge mate van professionaliteit en productiviteit. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 330 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 18 privékantoren

- 7 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Op het bedrijvenpark waar dit business centre te vinden is zijn bedrijven uit vele branches te vinden waardoor u uitstekend kunt netwerken in bijvoorbeeld het restaurant dat op deze uitmuntende locatie te vinden is. Vanaf het bedrijvenpark bent u met de bus of trein in een handomdraai en Amsterdam en er zijn verschillende hotels te vinden in de woonwijken in de buurt.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend informatie aanvragen. Interesse in overige objecten? Bekijk het kantoorruimte huren Amsterdam of kantoorruimte huren Haarlem aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Polarisavenue 1
Postcode:2132 JH
Plaats:Hoofddorp
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text