1.  
€ 1080 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Un Studio AmsterdamTe huur

Parnassusweg 819, 1082 LZ Amsterdam
 • Buitenaanzicht Un Studio Amsterdam
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Stil werkcabine
 • Keuken
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 1080 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Bent u op zoek naar een mooie kantoorruimte in het zuiden van Amsterdam? Dan is Un Studio wellicht iets voor u. De Un studio ligt op de Amsterdamse Zuidas en het is een prachtig architectonisch gebouw. De kantoorruimtes zijn zeer licht en ruim waardoor het hier prettig werken is. Het gebouw is een echte eyecatcher; het heeft een hagelwitte gevel, er is veel glas gebruikt en het heeft een bijzonder lijnenspel. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 360 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 28 privékantoren

- 1 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Deze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de A10. Maar ook het station Amsterdam Zuid WTC ligt op loopafstand van deze locatie waardoor het ook prima met het openbaar vervoer te bereiken is. Tot slot staat het professionele service team van deze locatie voor u klaar. Hierdoor worden uw werkdagen op deze locatie zeer aangenaam!

 

Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Kijkt u liever nog even verder? Bekijk het kantoorruimte te huur Amsterdam aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Parnassusweg 819
Postcode:1082 LZ
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text