1.  
€ 840 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in De Haagsche Zwaan, Den HaagTe huur

Schenkkade 50, 2595 AR Den Haag
 • Buitenaanzicht De Haagsche Zwaan, Den Haag
 • Ontvangstruimte
 • Loungeruimte
 • Kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Vergaderruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 840 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Zoekt u een moderne kantoorruimte in het centrum van Den Haag? En moet deze locatie aan alle eisen voldoen die u van een compleet ingericht business centre mag verwachten? Dan bent u bij business centre De Haagsche Zwaan, een gebouw met een interessante architectuur in het Beatrixkwartier aan het juiste adres. Door de hellende gevel en de grote hoeveelheid glas valt het direct op vlakbij het treinstation Laan van Noi en het kruispunt waar de A12 de stad binnenkomt. Eenmaal binnen vindt u de mogelijkheid om een privé kantoor, een vergaderruimte of co-work werkplekken te huren. Alle ruimtes zijn compleet ingericht met een snelle wifi verbinding, modern kantoormeubilair en u beschikt over ondersteuning van het goed ingewerkte receptie team. De ruimtes baden door de grote ramen in het licht en bieden door het frisse interieur een prettige werksfeer. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 280 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 35 privékantoren

- 4 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

U kunt in dit business centre gebruik maken van de lounge met dakterras en de coffee bar om even tot rust te komen of om met andere ondernemers te netwerken. Als u na een lange productieve dag wilt sporten hoeft u het gebouw niet uit, u kunt eenvoudig gebruik maken van de gym die er aanwezig is.

 

Bekijk ook eens het kantoorruimte te huur Den Haag aanbod of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Schenkkade 50
Postcode:2595 AR
Plaats:Den Haag
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text