1.  
€ 480 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Rijswijk, Den HaagTe huur

Einsteinlaan 28, 2289 CC Rijswijk
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte Rijswijk, Den Haag
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Privekantoor
 • Kantoorruimte
 • Vergaderruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 480 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

U bevindt zich met een kantoorruimte in dit opvallende pand op een bijzondere locatie dichtbij het administratieve centrum van Den Haag.

 

Over deze locatie

Het business centre bevindt zich verspreid over drie verdiepingen in dit uniek vormgegeven witte gebouw met elegante lobby en moderne gemeenschappelijke ruimtes. Co-worken, vergaderen of productief werken in een privé ruimte? Aan alle mogelijkheden is gedacht en met het snelle internet en de moderne kantoormeubels in de lichtdoorvloede ruimtes zult u iedere dag succesvol aan de ontwikkeling van uw onderneming kunnen werken. Bovendien zal het ondersteunende receptie team u, uw personeel en uw klanten altijd professioneel en zakelijk welkom heten. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 160 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

- 40 privé kantoren al vanaf 4m2

- 18 coworkingplekken

- 2 vergaderruimtes

 

Afhankelijk van uw wensen kunt u de mogelijkheden bespreken. Vraag via het formulier meer informatie aan of plan een bezichtiging.

 

Over de omgeving

Als voorstad van Den Haag is Rijswijk over de jaren uitgegroeid tot een volwaardige stad met vele winkels, restaurants en stadsparken zoals het Rijswijkse Bos. Mede hierdoor is er een zeer fijnmazig openbaar vervoer netwerk voorhanden. Het treinstation van de stad en meerdere bus- en tramhaltes zijn op loopafstand van het gebouw te vinden. Ook voor vrije tijd hoeft u niet ver, zo rijdt u met de auto binnen enkele minuten naar de lokale Rijswijkse Golfclub, het theater of het openluchtmuseum Gemaal Van De Plaspoelpolder.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Interesse in objecten in de regio? Bekijk het kantoorruimte te huur Den Haag aanbod of vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Einsteinlaan 28
Postcode:2289 CC
Plaats:Rijswijk
Provincie:Gelderland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text