1.  
€ 630 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in De Staat Utrecht (hartje Utrecht)Te huur

Papendorpseweg 75, 3528 BJ Utrecht
 • Buitenaanzicht kantoor in De Staat Utrecht
 • Ontvangstruimte
 • Kantoorruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Keuken
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 630 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Business centre De Staat biedt de veeleisende professional alles om vakkundig, slagvaardig en in alle rust productief en succesvol te kunnen ondernemen. Zo kunt u hier terecht voor moderne vergader- en conferentiezalen voor presentaties, trainingen en belangrijke meetings. Ook kunt u hier aan de slag in levendige co-work werkplekken en als u liever in stilte werkt dan hoort een privé kantoor ook tot de mogelijkheden. Ongeacht waar u aan het werk gaat, u zult merken dat alle ruimtes helder zijn door de grote hoeveelheid lichtinval. U kunt in het pand gebruik maken van de bar en het restaurant zodat u tussen belangrijke mails en gesprekken even tot rust kunt komen. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 210 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 84 privékantoren

- 12 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

U bent hier in dit gebouw voor iedereen die met de auto reist goed bereikbaar. De A2 en A12 snelwegen bevinden zich op slechts drie minuten en er is ruime parkeergelegenheid rondom het pand. Voor forenzen die per openbaar vervoer reizen ligt de bushalte Papendorp-Zuid op slechts vijf minuten lopen afstand. U kunt aan het einde van de dag met klanten naar de binnenstad van Utrecht waar u langs de kanalen kunt dineren en drinken en van winkels en cultuur kunt genieten. 

 

Andere objecten bekijken? Bezoek de bedrijfsruimte huren Utrecht pagina. Interesse? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Papendorpseweg 75
Postcode:3528 BJ
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text