1.  
€ 780 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Helix Utrecht (modern business centre)Te huur

Reykjavikplein 2, 3542 KA Utrecht
 • Buitenaanzicht kantoorruimte Helix Utrecht
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Loungeruimte
 • Ruime kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 780 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Dit business centre is te vinden in het imposante Helix gebouw midden in de stad Utrecht. De compleet glazen voorgevel en het opvallende interieur springen bij aankomst direct in het oog. Net zoals de professionele manier waarop het ondersteunende receptie team u en uw klanten keer op keer zal verwelkomen. U kunt hier in de verschillende bars en het restaurant tussen uw werkzaamheden door netwerken met andere ondernemers. Voor belangrijke meetings kunt u terecht in één van de vergaderruimtes in het atrium waar ook diverse co-work werkplekken te vinden zijn. Als u meer baat heeft bij een privé kantoor om voortvarend aan het succes van uw onderneming te werken dan kan dat hier ook. De ramen die van vloer tot plafond reiken zorgen voor veel lichtinval in de individuele en hedendaags ingerichte ruimtes die bovendien beschikken over kantoormeubilair en razendsnel internet. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 780 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 163 privékantoren

- 20 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Het welzijn van de ondernemer staat in dit gebouw hoog in het vaandel. Zo is er een dakterras, verschillende balkons met uitzicht op de met bomen gevulde binnenplaats en er worden voor en na werktijd buiten yogalessen aangeboden. De locatie ligt direct naast de A2 van Amsterdam naar Maastricht, de auto kan gestald worden in de ondergrondse parkeergarage. Overige objecten bekijken in Utrecht? Bezoek het kantoorruimte huren Utrecht aanbod. Interesse? Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Reykjavikplein 2
Postcode:3542 KA
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text