1.  
€ 660 p/mnd ex BTW

Te huur: Kantoorruimte huren in Millennium AmsterdamTe huur

Radarweg 29A/B, 1043 NX Amsterdam
 • Vooraanzicht kantoorruimte in Millennium Amsterdam
 • Werkruimte
 • Kantoorruimte
 • Ruime kantoorruimte
 • Loungeruimte
 • Keuken
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 660 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie

Bent u op zoek naar een kantoorruimte die modern ingericht is en veel natuurlijk lichtinval heeft? Dit soort kantoorruimtes zijn te vinden op vele locaties. Maar deze locatie steekt letterlijk met kop en schouders boven de andere panden in Amsterdam uit. De Millenium Toren is namelijk een van de hoogste gebouwen van Amsterdam en is een absoluut icoon in dit business district. Door zijn hoogte hebben de kantoren in deze toren een fantastisch uitzicht! De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 220 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 59 privékantoren

- 65 coworkingplekken 

- 1 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Naast het iconische uiterlijk van deze locatie is ook de ligging fantastisch; vlakbij Centraal Station en dus uitermate geschikt om per trein heen te reizen vanuit elke plaats in Nederland. Het persoonlijke service team helpt u waar het nodig is. En heeft u tijdens uw werkdag even behoefte aan wat ontspanning of een goede lunch of kop koffie? Dan kunt u terecht in de gym of het restaurant dat ook in de toren zit.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze locatie? Overig aanbod bekijken in Amsterdam? Bezoek kantoorruimte te huur Amsterdam. Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Radarweg 29A/B
Postcode:1043 NX
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text