1.  
€ 720 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Cornerstone (naast Rotterdam Airport)Te huur

Rotterdam Airportplein 22, 3045 AP Rotterdam
 • Vooraanzicht kantoorruimte in Cornerstone Rotterdam Airport
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Werkruimte
 • Kleine vergaderruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 720 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Het business centre Rotterdam Airport biedt kantoorruimte van formaat en dit imposante moderne gebouw met de toepasselijke naam Cornerstone. Zo kan dit business centre ook de hoeksteen van uw onderneming zijn. Aan alle faciliteiten is namelijk gedacht, zoals een complete kantoorinrichting met meubels, telefoontoestellen en enorm snel wifi-internet. Daarbij zullen de professionals van de bemande receptie u administratief ondersteunen en uw gasten altijd hartelijk verwelkomen. Door de ligging en de goede bereikbaarheid van het gebouw rijdt u vanaf de rondweg om Rotterdam via de A13 binnen een paar minuten naar de beschikbare parkeerruimte van het business centre. Eenmaal binnen kunt u direct aan de slag in uw vergaderruimte, co-work plek of privé kantoor. Elke ruimte baadt door de vele ramen in de gevels in het licht wat bijdraagt aan een productieve werksfeer. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 240 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 88 privékantoren

- 48 coworkingplekken 

- 6 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Het gebouw maakt deel uit van een groot bedrijvenpark waar u vele extra voorzieningen kunt vinden, zoals uitstekende restaurants en hotels. Uiteraard komen er door de ligging naast het Rotterdam The Hague Airport vele verschillende soorten openbaar vervoer samen. Met het openbaar vervoer bent u binnen afzienbare tijd in het centrum en het station van Rotterdam of Den Haag.

 

Interesse in deze kantoorruimte? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Overige objecten zijn te vinden op kantoorruimte te huur Rotterdam. Liever in de regio kijken? Bezoek kantoorruimte te huur Leiden, Den Haag, Delft of Dordrecht.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Rotterdam Airportplein 22
Postcode:3045 AP
Plaats:Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text