1.  
€ 630 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Rotterdam, City WNATe huur

Weena Zuid 130, 3012 NC Rotterdam
 • Buitenaanzicht bedrijfsruimte City WNA, Rotterdam

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 630 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

In het business centre Weena-Zuid vindt u kantoorruimte in het centrum van de havenstad Rotterdam. Het WNA verzamelgebouw staat midden in het centrum van de stad omringd door vooraanstaande nationale en internationale bedrijven in vele branches zoals de chemische industrie, de financiële sector en het verzekeringswezen. Zodra u binnenstapt in het business centre valt direct de hoge mate van professionaliteit op door het receptie team dat u zakelijk en warm verwelkomd en u dagelijks ondersteunt. De strakke vormgegeven lijnen en grote ramen in het gebouw zorgen voor veel lichtinval in de afzonderlijke ruimtes. Elke ruimte is uitgerust met moderne kantoormeubilair en beschikt over razendsnel internet. U kunt direct productief aan de slag in een privé kantoor, een vergaderzaal of op een co-work werkplek. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 210 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 45 privékantoren

- 30 coworkingplekken 

- 5 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

De ligging vlakbij het Centraal Station van de stad zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. U bereikt eenvoudig andere delen van de stad met de metro, tram of bus en andere steden zoals Breda, Den Haag en Amsterdam zijn snel en veilig per trein te bereiken. De Europese steden Antwerpen en Parijs zijn te bereiken met de Thalys hogesnelheidstrein die tien maal per dag in Rotterdam stopt.

 

Bekijk het overige kantoorruimte te huur Rotterdam aanbod of voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. Liever in de regio? Bekijk ook het kantoorruimte te huur Dordrecht aanbod.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Weena Zuid 130
Postcode:3012 NC
Plaats:Rotterdam
Provincie:Zuid-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text