1.  
€ 960 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren Schiphol Airport, The BaseTe huur

Evert van de Beekstraat 1-104, 1118 CL Schiphol
 • Buitenaanzicht kantoorruimte The Base, Schiphol Airport
 • Werkruimte
 • Vergaderruimte
 • Kantoorruimte
 • Werkruimte
 • Kantine
 • Loungeruimte
 • Kantoorruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 960 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Over deze locatie 

Dit business centre biedt een levendige internationale omgeving omringd door ondernemingen uit binnen- en buitenland. Het gebouw The Base staat in een schitterende tuin, die net zo modern is als de architectuur van het pand zelf. Zodra u binnenstapt merkt u hoe rustig, warm en professioneel het business centre aanvoelt. Door de grote ramen valt veel licht naar binnen en de uitrusting van de individuele kantoren zorgt voor een productieve sfeer. Zeer snel internet en ergonomische moderne kantoormeubilair behoren tot de standaarduitrusting in elk kantoor. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 320 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 86 privékantoren

- 20 coworkingplekken 

- 13 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving 

Bovendien vindt u in dit gebouw allerlei extra voorzieningen die bijdragen aan een dynamische leefomgeving. Zo zijn er restaurants, cafés, winkels en zelfs een kinderdagverblijf. Met al deze faciliteiten kunt u zich in uw privé kantoor, vergaderzaal of co-work werkplek concentreren op datgene wat belangrijk voor uw onderneming is. Vlakbij het gebouw ligt de internationale Luchthaven op slechts acht minuten lopen. Hier kunt u uw internationale klanten ophalen en wegbrengen en maken winkelcentrum Schiphol Plaza en het treinstation deel uit van de extra voorzieningen. U kunt hier met de trein eenvoudig naar andere binnenlandse en buitenlandse bestemmingen reizen.

 

Overig aanbod bekijken in de regio? Bezoek kantoorruimte te huur Amsterdam. Interesse in dit object? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Evert van de Beekstraat 1-104
Postcode:1118 CL
Plaats:Schiphol
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text