1.  
€ 720 p/mnd ex BTW

Te huur: Kantoorruimte huren in Amsterdam AtriumTe huur

Strawinskylaan 3051, 1077 ZX Amsterdam
 • Loungeruimte
 • Ontvangstruimte met servicedesk
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Keuken met eetgelegenheid
 • Ruime keuken
 • Ingang kantoorruimte te huur in Amsterdam Atrium

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 720 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

De kantoorruimtes van Amsterdam Atrium zijn centraal gelegen in de Zuidas van Amsterdam.

 

Over deze locatie

De kantoorruimtes beschikken over fullservice faciliteiten in een sfeervolle 5 sterren hotelstijl. Dit deel van Amsterdam wordt gezien als het zakendistrict van de stad. Hierdoor zijn er vele gerenommeerde bedrijven te vinden, zowel nationaal als internationaal. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld banken, advocatenkantoren, verzekeringsmaatschappijen en IT giganten. De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 240 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 77 privékantoren

- 110 coworkingplekken 

- 3 vergaderruimtes 


Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Over de omgeving

Aangezien het Amsterdam Atrium gelegen is naast het WTC is deze locatie uitstekend bereikbaar met de trein vanaf station Amsterdam WTC en kunt u zo eenvoudig reizen naar Amsterdam Schiphol en vele andere grote steden in Nederland. Mocht u de locatie met de auto willen bereiken dan is dat heel eenvoudig en snel via de nabij gelegen ringweg van de A10. Er is een parkeergarage voor de deur van het Atrium. Voor de nodige ontspanning tijdens of na uw werkdag of voor het geval u nog snel een kleine boodschap wilt doen op weg naar huis zijn er tal van winkels, restaurants en hotels in de omgeving.

 

Bekijk ook eens het overige te huren kantoorruimte Amsterdam aanbod. U kunt geheel vrijblijvend meer informatie aanvragen.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Strawinskylaan 3051
Postcode:1077 ZX
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text