1.  
€ 927 p/mnd ex BTW

Te huur: kantoorruimte huren in Amsterdam Centraal NS internationalTe huur

Stationsplein 19-W, 1012 AB Amsterdam
 • Ingang kantoorruimte in Amsterdam Centraal NS International
 • Ontvangstruimte
 • Vergaderruimte
 • Vergaderruimte
 • Ruime werkruimte

Overzicht

Kantoorpand
Divers
€ 927 p/mnd ex BTW
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Bent u op zoek naar een ruimte waar u tussen uw reizen door even rustig kunt zitten werken, een voorbespreking kunt houden met enkele collega’s of een vergadering kunt voorzitten?

 

Over deze locatie 

Op Amsterdam Centraal is hiervoor door NS international een oplossing gevonden. Vanaf het drukke station stapt u gelijk in een rustige en comfortabele omgeving waar u op uw gemak even kunt werken tot uw volgende trein vertrekt. Een perfecte optie in het kantoorruimte te huur Amsterdam aanbod. Hierdoor verspilt u geen kostbare minuten en kunt u alles uit uw werkdag halen. U vindt hier een luxe ingerichte werkomgeving waar u kunt werken zo lang u dat zelf wilt en waarbij kopieer- en print faciliteiten zijn inbegrepen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een supersnelle internetverbinding en is hier alles wat een moderne en veel reizende professional nodig heeft. Klinkt dit als een locatie die u kan helpen het beste uit uzelf te halen en u hierdoor nog meer uit uw werkdag kunt halen? De prijs is gebaseerd op een kantoor van drie personen a 309 € per persoon per maand. Eventueel meer of minder personen is op aanvraag en heeft invloed op het aantal vierkante meters.

 

Op deze locatie

Op deze locatie zijn er de volgende mogelijkheden beschikbaar

 

- 7 privékantoren

- 7 vergaderruimtes 

 

Afhankelijk van uw wensen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden. Neem contact op of plan een bezichtiging via onderstaand formulier.

 

Liever in de omgeving van Amsterdam op zoek? Bekijk het kantoorruimte huren Haarlem, Almere of Alkmaar aanbod. Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Stationsplein 19-W
Postcode:1012 AB
Plaats:Amsterdam
Provincie:Noord-Holland

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text