Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
€710 p/mnd

Te huur: werkruimte/kantoorruimte in het centrum van EindhovenTe huur

Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven
Aangeboden door: Camelot Europe

 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  
*

Omschrijving

Kantoorruimte beschikbaar in hartje Eindhoven!

Op dit moment hebben wij nog 1 (van in totaal 30) kantoorruimtes beschikbaar op de begane grond. Het gaat om ruimte A0.03/0.05 met een huurprijs van 710 euro exclusief BTW, inclusief servicekosten. De locatie beschikt over diverse lounge- en vergaderruimtes voor Meet & Greet. Daarnaast is er een grote academy die gebruikt kan worden voor het geven van trainingen/workshops/seminars etc. voor groepen van 50 tot 100 man. Indien je een werkruimte huurt krijg je korting op de huur van de extra voorzieningen zoals gebruik vergaderzalen. De ruimtes zijn netjes afgewerkt en je kunt per direct intrekken. De prijs is inclusief gas, water en licht, supersnelle internetverbinding, telefonie via VOIP, receptiedienst voor ontvangst bezoekers/gasten, schoonmaak algemene ruimtes en gebruik pantry.

Het kantoor is ideaal gesitueerd tegenover het Evoluon en aan de rand van Strijp-S. In de directe omgeving zijn diverse openbaar vervoerverbindingen zoals station Eindhoven Beukenlaan en een busstation. Daarnaast bereik je binnen enkele minuten de randweg van Eindhoven of de snelweg A2. De bedrijven die op dit moment gehuisvest zijn in het pand zijn o.a. een webshop, een administratiebureau, een ICT bedrijf en een uitzendbureau.

Foto's

Locatie

Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven

Contact

Objecten in de omgeving

 1. Provincie
 2. Plaats
 3. Type
 4. Huur / koop
 5. Min. oppervlak
 6. Max. oppervlak
 7. Zoekwoord
 8.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.