1.  
v.a. €435 p/mnd

Te huur: kantoorruimte Kanaalweg 22 Utrecht (kantoorgebouw)Te huur

Kanaalweg 22, 3526 KM Utrecht
 • Kantoorpand Kanaalweg Utrecht
 • Kantoorruimte huren Kanaalweg Utrecht
 • Kantoorruimte Kanaalweg Utrecht
 • Kantoorruimte 2 Kanaalweg Utrecht
 • Kantoorruimte 1 Kanaalweg Utrecht
 • Kantoorruimtes Kanaalweg Utrecht
 • Kantoorruimte 3 Kanaalweg Utrecht
 • Kantoorruimte 4 Kanaalweg Utrecht
 • Kantoorruimte huren Kanaalweg
 • Kantoorpand te huur Kanaalweg Utrecht
 • Kantoorruimte huren Kanaalweg Utrecht
 • Kantoorruimte huur Kanaalweg Utrecht

Overzicht

Bedrijfsverzamelgebouw
20 m2
v.a. €435 p/mnd
Bekijk op de kaart

Omschrijving

In dit keurig nette kantoorgebouw in Utrecht bevinden zich 18 kantoorruimtes in diverse afmetingen. Er is o.a. een spreekruimte beschikbaar (kosteloos) én 2 trainingsruimtes (tegen geringe vergoeding). Klanten ontvangen en lunchen kan in de ruime algemene ruimte voorzien van een keuken met kookplaat, afzuiging combi-oven, vaatwasser, koelkasten en vriezer.

 

De ruimte bestaat uit zo’n 6 kamers en een algemene ruimte mét open keuken inclusief grote koelkasten, vrieslades en een inductiekookplaat met afzuiging waar je tussen de middag heerlijk een eitje kan bakken. 2 kamers hebben toegang tot een ruim balkonDe afwerking is keurig netjes. Op ons advies heeft de eigenaar de complete verdieping in 2016 volledig opnieuw geschilderd. De wanden zijn mooi grijs met wit. In het hart van de verdieping is een open plek gecreëerd die dienst doet als algemene ruimte. Hier kan samen worden geluncht en geborreld. Maar leent zich ook uitstekend om bijvoorbeeld ook even met een gast of klant te gaan zitten.

 

Op de begane grond bevind zich aan de voorzijde van het pand het bedrijf Trafieq. Op de begane grond onder je zit het hoofdkantoor van Kinderopvang Polly (dus geen kids op deze locatie, alleen kantoor). De eerste etage van het pand wordt verhuurd als bedrijfsverzamelgebouw. Hier vind je uiteenlopende bedrijven die één of twee kamers huren en de faciliteiten delen. Denk o.a. aan Richel Lubbers Architecten, Big Business Publishers, Waterfilm Producties, K2, Dizzy Grizly, In prijs verhoogd, MaatschapWij en het hoofdkantoor van MudMasters!

 

Parkeren & bereikbaarheid

Groot voordeel is dat er bij dit pand diverse parkeerplaatsen zijn inbegrepen! De bereikbaarheid met het OV is prima (met de bus of Tram en dan een paar minuten lopen).  Met de fiets doe je er zo’n 8 a 10 minuten over vanaf Utrecht Centraal. (Leuke route zo langs het kanaal). 

Ja, ik wil meer informatie over dit object
 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Locatie

Adres:Kanaalweg 22
Postcode:3526 KM
Plaats:Utrecht
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

 1. Vastgoed Anno Nu 2023

   

  Some invisible text