1.  
€ 500,-

Te huur: kleine winkelruimte in winkelplint te BredaTe koop & te huur

Magelhaensstraat 6, 4812 RE Breda
Aangeboden door: Mens en Omgeving

 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  

Omschrijving

Gelegen nabij het recent vernieuwde Dr. Struykenplein, aan de Dr. Struykenstraat. Midden in de opkomende wijk Heuvel, tussen het voormalig dorp Princenhage en het centrum van Breda. Aan de doorgaande weg. Parkeren voor de deur mogelijk en aan de Magelhaensstraat.

Als onderdeel van een winkelplint onder woningen. Gelegen nabij een cafetaria, een vloerwinkel, een schoonheidssalon, een honden en katten trimsalon, een wasserette en een dames/herenkapper.

Een invulling op het gebied van kantoor, ambachtelijke activiteiten of kleinschalige detailhandel mogelijk. Als voorbeeld een kantoorboekhandel, opticien, audicien, kantoor, hakkenbar/sleutelbar, naaiatelier, kledingreparatie, juwelier, winkeltje, pedicure.

Geen nagelstudio, beautysalon, schoonheidssalon of kapper ivm de reeds aanwezige gebruikers.

Bestemming: Gemengde doeleinden-1:
Kantoren
Maatschappelijke voorzieningen
Dienstverlening, GEEN belwinkel
Detailhandel, GEEN voedings- en genotsmiddelen
 
Aanwezig zijn radiatorverwarming, internet en telefoonaansluitingen, wc, koud water. Groot raam aan de voorzijde: open en transparante ruimte met veel daglicht.
Beschikbaar per direct en in overleg.

Kosten: Huursom van €500, - per maand, btw vrij. Inclusief servicekosten voor gas en water bij normaal gebruik. Voor elektra is een eigen aansluiting aanwezig voor het pand.

Foto's

Locatie

Magelhaensstraat 6, 4812 RE Breda

Contact

Objecten in de omgeving

 1. Provincie
 2. Plaats
 3. Type
 4. Huur / koop
 5. Min. oppervlak
 6. Max. oppervlak
 7. Zoekwoord
 8.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.