1.  
n.o.t.k

Te huur: kantoorruimte huren Clauslaan in Soest(Dijk)Te koop & te huur

Clauslaan 28, 3761CZ Soest

Overzicht

Kantoorpand
100 m2
n.o.t.k
Bekijk op de kaart

Omschrijving

Al vanaf slechts € 25,00 per dag boekt u bij ons een flex werkplek of vaste werkplek in ons pas geopende kantoor. In ons kantoor hebben we 6 werkplekken ter beschikking verdeeld over 2 ruimtes waarvan 1 met 4 werkplekken en 1 met 2 werkplekken. En hebben we een vaste kantoorruimte voor 2 a 3 personen. Wij bieden diverse mogelijkheden en faciliteiten op onze goed bereikbare locatie midden in het hart van Soest(dijk). Uiteraard met de daarbij behorende standaard services. U huurt zeer voordelig all-inn in een levende omgeving waarbij er toch in alle rust gewerkt kan worden. Vanzelfsprekend hebben wij rekening gehouden met de COVID richtlijnen. Het trein en busstation zitten op nog geen 5 min. Lopen. Binnen 2 minuten bent u in het centrum van Soest waar verschillende lunch gelegenheden en winkels aanwezig zijn.

U HEEFT ALTIJD DE BESCHIKKING OVER DE VOLGENDE DIENSTEN:
• Koele ruime (flex)ruimtes
• Gratis WiFi (draadloos internet)
• Gratis koffie, thee en water
• Gratis parkeren op de ruim voldoende openbare parkeerplekken voor de deur

Bij ons kunt u alle kanten op, zo kunt u ook per dagdeel of per uur een flex werkplek of vaste werkplek huren.

De openingstijden zijn vanaf 8.30 u tot 17.30 u. Afwijkende tijden zijn bespreekbaar. We zijn hier zeer flexibel in zoals met al onze mogelijkheden die we u kunnen bieden. Zoekt u een flex werkplek of vaste kantoorruimte voor 2 tot 6 personen dan kunnen we een leuke korting geven.

Meer weten?
Neem contact met ons op via het contactformulier voorzien van uw naam, telefoonnummer en e-mailadres dan nemen wij zeer snel contact met u op. Op afspraak kunt u geheel vrijblijvend een kijkje in ons flex kantoor komen nemen en is er ruim de tijd om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij zien u graag tegemoet.

Ja, ik wil meer informatie over dit object
  1. *
  2. Bericht*
  3. *
  4.  
  5.  

Locatie

Adres:Clauslaan 28
Postcode:3761CZ
Plaats:Soest
Provincie:Utrecht

Objecten in de omgeving

Meer informatie

Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit object of plan direct een bezichtiging.
Plan een bezichtiging
Contact met de aanbieder

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 

  1. Vastgoed Anno Nu 2023

     

    Some invisible text