1. kantoorruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Kantoorruimte te huur Utrecht

Bent u op zoek naar een kantoorruimte te huur Utrecht? We presenteren u graag diverse kantoorruimtes in Utrecht en omgeving. Een nieuw kantoor voor uw onderneming nadat u al jaren op een bepaalde plaats heeft gezeten. U wilt iets groter omdat er bijvoorbeeld extra personeel bij is gekomen...of omdat u dichter bij uw doelgroep wenst te zitten. Utrecht staat ook wel bekend als de Domstad en heeft een ontzettend mooie binnenstad. Veel historie, de machtig mooie grachten en natuurlijk de vele gebouwen laten ons weer even teruggaan in de tijd. Nu is het voor u tijd om uw zoektocht naar een passende kantoorruimte te huur in Utrecht te starten. Daarbij helpen wij u graag. We presenteren een divers aanbod aan objecten in de gehele stad. Heeft u zelf al een voorkeur? Staat een bepaalde wijk in uw favorietenlijst? Met o.a. de wijken Binnenstad, Oost, Leidsche Rijn, West, Overvecht, Zuid, Noordoost, Zuidwest, Noordwest en Vleuten heeft u enorm veel opties. Elke wijk zal blij zijn een ondernemer te mogen verwelkomen. Bent u er nog niet aan uit waar u zich wilt vestigen? Stel van te voren eens een eisen en wensenlijst op voor uw nieuwe kantoor. Van startende ondernemers, jonge ondernemers tot aan gevestigde ondernemers....een kantoorruimte huren in Utrecht kan uw business een positieve boost geven. Laat u daarom meenemen in uw zoektocht naar een object en bekijk onderstaand de beschikbare opties.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Kantoorruimte te huur in Utrecht en omgeving

Wie Utrecht zegt denkt aan een prachtige stad met veel verschillende gezichten. De vele grachten die de stad romantisch doen aanvoelen, de vele bezoekers die dagelijks door de stad trekken, de toeristen, studenten, museumbezoekers en natuurlijk gewoon inwoners. Utrecht heeft het allemaal. Misschien is het daarom dat u ook verliefd bent geworden op deze centraal gelegen stad. Utrecht is een belangrijke knooppunt in Nederland. Sowieso de belangrijke verkeersader A2 komt langs de stad alsmede de vele treinen die Utrecht centraal passeren. Deze enorm goede bereikbaarheid doe de stad veel goed en kan uw onderneming ook verder helpen. Wellicht doet u veel zaken buiten Utrecht en is reizen van groot belang. Heeft u veel personeel en is de goede bereikbaarheid de pijler van uw groei. Spreekt u veel af met partners en is reizen cruciaal om nieuwe deals te kunnen sluiten. Utrecht draagt op deze manier een steentje bij aan uw bedrijf. Ook de diverse beschikbare bedrijventerreinen zijn een voorbeeld van Utrechtse bedrijvigheid. Met o.a. de industrieterreinen Nieuw Overvecht, Papendorp/Nieuwe Rijn, Lage Weide en bijvoorbeeld Utrecht Science Park is er ruim aanbod voor een kantoorruimte (met opslag) te huur op een Utrechts industrieterrein. Maar wilt u ook graag verder kijken dan de stad? En is een kantoorruimte te huur Utrecht zoektocht niet beperkt tot de stad zelf? Staat u ook open voor een kantoorruimte te huur in bijvoorbeeld Hilversum, Vianen, Breukelen, Nieuwegein, Houten, Zeist, Bilthoven, Maarssen, De Bilt en Culemborg. Bekijk snel het aanbod op deze pagina en vind een passend object bij uw wensen.